Our services

CONTaktiv egy fiatal és dinamikus vállalat. A célunk az emberek, vállalatok és hivatalok közötti kommunikáció előre segítése a rendelkezésünkre álló tudás és tapasztalat segítségével. Szolgáltatásainkat magyar, angol és német nyelven ajánljuk fel. Az ügyfeleink profitálnak a vállalat magas színvonalú tapasztalatainkból, melyet számos területen szereztük és bizonyítottunk már, így pl. gazdasági, marketing, PR, pénzügy, turizmus, IT és egyéb téren.

CONTaktiv – a szolgáltatásaink:

Német, magyar és angol nyelvű fordítások és tolmácsi tevékenység

Független attól, hogy milyen téren van szüksége egy tolmácsra vagy fordítóra, mi szívesen segítünk Önnek megküzdeni a hivatali nyelv és bürokráciával, elkészítjük Önnek a német, magyar és/vagy angol weboldalának SEO szövegét, lefordítjuk a könyvét vagy a termékük használati utasítását és támogatjuk Önt a bíróság előtt vagy egy nemzetközi előadás során. Német-magyar és magyar-német fordításainkat kérésére hitelesítjük is, így a fordítás elfogadásra kerül minden német nyelvű hivatalnál.

Szükség esetén szívesen közvetítünk magas színvonalú más nyelvű fordítókat és tolmácsokat is.

Marketing tanácsadás

A több mint 15 éves marketing-tapasztalat lehetővé teszi a kiemelkedő minőségű és hatékony marketing tanácsadást is, mely a marketing minden terét lefedi, a marketing terv elkészítése és a budget meghatározásától a terv kivitelezéséig és az eredmények értékeléséig.

Szívesen összeállítunk egy hatékony marketing tervet az Ön vállalatának.

 

Szövegírás és SEO szövegek megalkotása

Siddi Judit nem csak egy közgazdászi, hanem egy szövegíró diplomával is rendelkezik, melynek köszönhetően már számos hatékony és tetsző SEO szöveget hozott létre nagy nemzetközi vállalatok részére. Egy SEO szöveg alapján megtalálja Önt és az Ön weboldalt számos kereső programok. Így a weboldala egy jobb (magasabb) helyre kerül az eredmény listákon, azaz forgalmat tud generálni. Szívesen írunk egy új szöveget vagy átdolgozzuk a már meglévő szövegüket is, mely által növeljük a láthatóságát olyan keresőknél, mint pl. Google, Bing, Yahoo, stb.

 

PR és sajtó munka

Szívesen elvállaljuk a következő PR és sajtó munkát az Ön részére: sajtótájékoztatók megírása és terjesztése, sajtótájékoztatók megszervezése, média és marketing tervek kidolgozása és kivitelezése, a PR és marketing költségek felügyelése.

 

A fentiekkel csak néhány példát szerettünk volna felmutatni a tevékenységeinkkel kapcsolatosan. Szívesen állunk más ügyekben is az ügyfeleink rendelkezésére, és természetesen bármikor megválaszolunk minden felmerülő kérdést, ill,. küldünk Önnek egy testreszabott ajánlatot az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően.